7 videó, ha otthon tornáznál

otthon torna anya

Ha őszinte akarok lenni, a legjobb esetben hetente egyszer eljutok sportolni. De egy 3,5 éves és egy 15 hónapos mellett, azért nem mindig sikerül a heti egy alkalom, bármennyire is szeretném. De valamit viszont szívesen csinálnék, és ez az érzés azóta megvan, mióta lassan 4 éve itthon vagyok a gyerekekkel. Szóval folyamatosan keresem a lehetőségeket, hogy tudjak naponta mozogni  20-30 percet. A lenti lista az elmúlt 4 év számomra leginkább bevált videóiból egy válogatás.

Van ami sajnos angolul van, de nem kell komoly angol tudás egyikhez sem, hiszen mutatják a videókban, hogy mit és hogyan kell csinálni.  Hogy miért nem egy videókazetta vagy csak egy videó a repertoár? Egyrészt szeretem a változatosságot, illetve ha sokat csinálunk egyfajta mozgást, az izmok hozzászoknak, semmi fejlődés nem fogunk tudni produkálni.

 

Az utóbbi egy évben Tara Stiles a nagy kedvenc. Hozzáa The Yoga Solution-ös rövid jóga videoói miatt jutottam el. Ha nincs 20-30 percem, de gyorsan átmozgatnám amgam, akkor egy 10 perces videóblokk jobb, mint a semmi.

 

  1. Tara Stiles teljes testet átmozgató jóga – angol nyelven
  2. Dinamikus gerinctréning – magyar nyelven
  3. Pilates kezdőknek – angol nyelven
  4. Teljes test jóga – hátfájás – angol nyelven
  5. Cassey teljes test pilates kezdőknek – angol nyelven
  6. Kezdő dinamikus jóga – magyar nyelven
  7. Tara Stiles  5-10-15 perces jóga blokkjai – angol nyelven The Yoga Solution viedók Youtube-n

 

 

Neked vannak bevált videóid? Küldd el  kommentben!

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.